Loading...

C4IT c4Secure


c4Secure is een cloud gebaseerde dienst voor het ontvangen en versturen van berichten.

In de basis ontvangen wij van u een bericht en wij sturen dit bericht door naar een andere bestemming met een door u bepaalde inhoud. De bestemming kan hierbij worden gevraagd om een bevestiging. Indien de bevestiging uitblijft kan een vervolg bestemming worden aangegeven.


C4it c4Sercure

Om het concreet te maken

Als aanvulling op de dienst kunnen wij u voorzien van een apparaatje dat de stand van een schakelaar of een contact (open/gesloten) doorgeeft. Op basis van de wijziging van de waarde wordt een bericht gestuurd naar een SmartPhone.

Als voorbeeld:

Het vloeistofniveau in een tank bereikt een minimale waarde. Hierop sluit een contact in de tank. Deze wijziging wordt doorgeven aan onze berichtendienst en hierop wordt een bericht verstuurd naar uw SmartPhone met de melding “Tank moet worden gevuld!”. Wanneer u niet tijdig reageert wordt een vervolgmelding gedaan naar een telefoonnummer. Wanneer de oproep niet wordt beantwoord of de oproep uitkomt in een voice mail, volgt een emailbericht en tegelijkertijd gaat een flitslamp aan. Indien nog steeds niet wordt gereageerd volgt een luid alarm. Het is maar een voorbeeld van een mogelijkheid.

Er zijn mogelijkheden voor bewaking van temperatuur, koeling, ventilatie, verwarming, beweging, snelheid, positie, videobeeld, berichten, etc., etc. Er is een breed scala aan mogelijkheden.

Wellicht heeft u zelf vraag naar een andere mogelijkheid.

Wij bespreken graag uw specifieke behoefte!

Voor nadere informatie over de mogelijkheden en onze tarieven komen wij graag met u in contact.

Hieronder vindt u een beperkte weergave van de verschillende apparaten waarmee en vooral waartussen berichten kunnen uitgewisseld.

DECT telefoons:
Wifi telefoons:
Private GSM toestellen:

Paging toestellen:


Motorola Mototrbo radionetwerken:


Zorgsystemen:

Plaatsbepaling en dwaaldetectiesystemen:

Verpleegoproepsystemen:
Camerasystemen:
Intercomsystemen:
Industriëlesystemen voor contacten en sensoren:
Telefoniesystemen:

Secure Messenger: